2112 Veresegyház, Fő út 69.
kozmetika: +36 20 292 6757 smink: +36 20 292 3464
kozmetika: matulanyi.veronika@gmail.com smink: szabozitaszabo@gmail.com

Argital arctisztítókrém 75ml

Argital arctisztítókrém 75ml

3 650 Ft

Cikkszám: 2105 Kategória:

Leírás

Az Argital mélytisztítókrém nagy segítség a felhám megújításában. A nőszirom gyökérkivonata gyengéden hámlasztó, a zöld agyag tisztító, a százlevelű rózsa illóolajának és a damaszkuszi rózsa kivonatának kiegyensúlyozó hatása összeadódik ebben a készítményben. A tiszta mandulaolaj táplálja és védi a bőr megújult felső rétegét.

Az arctisztítókrémet az ujjra kell nyomni, majd az egész arcra körkörös mozdulatokkal felvinni. Néhány percig az arcon kell hagyni, majd meleg vízzel leöblíteni.

Érdemes a szöveti folyadékáramlást kis körkörös masszírozással elősegíteni, ajánlatos azt az északi féltekén az óramutató járásával megegyező irányban, míg a déli féltekén azzal ellentétes irányban végezni. Ismert tény, hogy az északi féltekén a folyadékok az óramutató járásával megegyező irányban keringenek, a déli féltekén pedig azzal ellentétes irányban.

Forrásvíz, Növényi glicerin***, Rózsakivonat, Édesmandulaolaj, Búzacsírafehérjék és kókuszdió zsírok keveréke, Nősziromgyökér-kivonat, Szellőztetett zöld agyag, Cetil-alkohol, Rózsa illóolaj*, Etil-alkohol, Benzoeviasz-kivonat, Borbolyakivonat.

*Természetes illóolajok összetevői: Benzyl Alcohol, Citronellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol.

** A glicerin vagy glicerol természetes anyag, amit növényi zsírok desztillációjával állítanak elő.

*** Szellőztetett, azaz Napon és levegőn szárított zöld agyag.

Brand

Argital