2112 Veresegyház, Fő út 69.
kozmetika: +36 20 292 6757 smink: +36 20 292 3464
kozmetika: matulanyi.veronika@gmail.com smink: szabozitaszabo@gmail.com

Argital arctisztítótej 200ml

Argital arctisztítótej 200ml

4 950 Ft

Cikkszám: 2017 Kategória:

Leírás

Az Argital Arctisztítótej a mezei zsurló kivonatát, ilang-ilang és levendula, geránium illóolajokat, bio mandula olajat, zöld agyag gélt tartalmaz. Minden bőrállapotban mélyen és gyengéden tisztít, lágyítja és védelmet nyújt a bőr számára.

Az arctisztítótej kívánt mennyiségét vattára, szivacsra vagy tenyérbe kell kell önteni, és gyengéden, az óramutató járásával azonos irányban felvinni az arcra, majd a felesleget letörölni.

Érdemes a szöveti folyadékáramlást kis körkörös masszírozással elősegíteni, ajánlatos azt az északi féltekén az óramutató járásával megegyező irányban, míg a déli féltekén azzal ellentétes irányban végezni. Ismert tény, hogy az északi féltekén a folyadékok az óramutató járásával megegyező irányban keringenek, a déli féltekén pedig azzal ellentétes irányban.

Aqua – Prunus Amygdalus Dulcis Oil – Alcohol – Polyglyceryl 6-Distearate – Equisetum Arvense Extract – Cananga Odorata Oil*- Pelargonium Graveolens Oil*- Lavandula Hybrida Oil*- Solum Fullonum – Styrax Benzoin Extract- Berberis Vulgaris Extract – Xanthan Gum -Lactic Acid. *Componenti Degli Oli Essenziali Naturali: Benzyl Alcohol – Benzyl Benzoate – Benzyl Salicylate – Eugenol -Farnesol – Geraniol – Isoeugenol – Linalool – Citronellol – Limonene.

Brand

Argital