2112 Veresegyház, Fő út 69.
kozmetika: +36 20 292 6757 smink: +36 20 292 3464
kozmetika: matulanyi.veronika@gmail.com smink: szabozitaszabo@gmail.com

Argital arctonik 100ml

Argital arctonik 100ml

3 970 Ft

Cikkszám: 2186 Kategória:

Leírás

Az Argital harmatvíz összetevői közül a forrásvíz lunáris erői erősítik és stimulálják a bőr funkcióit, a tiszta levendula, geránium, rozmaring, ilang-ilang illóolajok kellemes illata és ápoló melegsége fokozza a bőr tónusát.

MEGJEGYZÉS: A hosszabb állás következményeként üledékképződés és jellegzetes rózsaszín elszíneződés alakulhat ki az oldatban a ratániagyökér-tartalom miatt, ez azonban nem befolyásolja a harmatvíz minőségét. Ilyen esetekben javasoljuk az üveg tartalmának összerázását felhasználás előtt.

Reggel a kívánt mennyiséget közvetlenül az arcra, nyakra vagy vattaszivacsra kell fújni, és azonnal lehet érezni a harmatvíz kellemes, frissítő hatását. Naponta többször is alkalmazható.

Forrásvíz, Etil-alkohol,Levendula illóolaj,Geránium illóolaj, Rozmaring illóolaj, Ilang-ilang illóolaj, Litsea Cubeba illóolaj, Borsmenta illóolaj,Ratániagyökér-kivonat,*Természetes illóolajokösszetevői: Limonene, Linalool, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Benzyl Ben- zoate, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Eugenol, Farnesol, Isoeugenol, Citral.

Brand

Argital