2112 Veresegyház, Fő út 69.
kozmetika: +36 20 292 6757 smink: +36 20 292 3464
kozmetika: matulanyi.veronika@gmail.com smink: szabozitaszabo@gmail.com

Argital extra feszesítő olaj 125ml

Argital extra feszesítő olaj 125ml

5 820 Ft

Cikkszám: 2038 Kategória:

Leírás

Feszesítő és tápláló hatás. 100 %-ban természetes és tartósítószermentes dinamizált testápoló masszázsolaj. Argital extra feszesítő olaj tiszta mandula, búzacsíra, avokádó és borágómag növényi olajai, a levendula értékes illóolaja, a tengerzöld agyag gél és a mezei zsurló kovában gazdag kivonata feszesíti, táplálja a bőrt, és rugalmasságot kölcsönöz neki.

Kellő mennyiséget a tenyérre juttatni, és a bőrbe körkörös mozdulatokkal bemasszírozni, amíg az extra feszesítő olaj teljesen beszívódik. Legelőnyösebb közvetlenül fürdés vagy zuhanyozás után alkalmazni, mert ilyenkor a bőr pórusain mélyebbre tud bejutni. Érdemes a szöveti folyadékáramlást kis körkörös masszírozással elősegíteni, ajánlatos azt az északi féltekén az óramutató járásával megegyező irányban, míg a déli féltekén azzal ellentétes irányban végezni. Ismert tény, hogy az északi féltekén a folyadékok az óramutató járásával megegyező irányban keringenek, a déli féltekén pedig azzal ellentétes irányban.

Édesmandulaolaj,búzacsíraolaj, etil-alkohol, avokádóolaj, levendula illóolaj*, zöld agyag gél, zsurló kivonat, borágóolaj, természetes E-vitamin. *Természetes illóolajok összetevői: Limonene, Linalool.

Brand

Argital