2112 Veresegyház, Fő út 69.
kozmetika: +36 20 292 6757 smink: +36 20 292 3464
kozmetika: matulanyi.veronika@gmail.com smink: szabozitaszabo@gmail.com

Argital kecskeruta kenőcs 50ml

Argital kecskeruta kenőcs 50ml

7 680 Ft

Cikkszám: 2079 Kategória:

Leírás

DEMETER-MINŐSÉG. Tartósítószermentes testápolás. Az orvosi kecskerutát (Galega officinalis) tartalmazó kenőcs erősíti és ápolja a mell szöveteit. Terhességi csíkok esetén, továbbá a gáttájon is alkalmazható.

Ajánlott a kenőcsöt körkörös mozdulatokkal gyengéden bemasszírozni. Előnyös fürdés vagy zuhanyozás után alkalmazni, amikor a bőr pórusai tágabbak és a kenőcs hatóanyagai a mélyebb szövetekbe is bejutnak.

Figyelem: A kecskeruta mellápoló kenőcs nem tartalmaz tartósítószert, ezért tanácsos tiszta műanyag- vagy fémkanállal kivenni a felhasználandó mennyiséget a tégelyből. Lehetőleg FA eszközt ne használjunk!

Olívaolaj (Demeter), méhviasz (Demeter), kecskeruta kivonat (Demeter), vadárvácska virágkivonat (bio), damaszkuszi rózsa (Demeter), orvosi székfű kivonat (Demeter), körömvirág kivonat (Demeter), cickafark kivonat (Demeter), ánizs kivonat (Demeter), kömény kivonat (bio), zöld agyag olajos kivonat (Demeter olívaolajjal), damaszkuszi rózsa illóolaj* (bio). *Természetes illóolajok összetevői: Benzyl Alcohol, Citronellol, Eugenol, Geraniol.

Brand

Argital