2112 Veresegyház, Fő út 69.
kozmetika: +36 20 292 6757 smink: +36 20 292 3464
kozmetika: matulanyi.veronika@gmail.com smink: szabozitaszabo@gmail.com

Argital növényi halványító arctisztítótej 250ml

Argital növényi halványító arctisztítótej 250ml

4 550 Ft

Cikkszám: 2110 Kategória:

Leírás

Az Argital halványító arctisztítótej az arcon, nyakon és dekoltázson halványító hatása miatt hatékonyan használható pigmentfoltok, szeplő, máj-és öregségi foltok esetén. A zöld agyag gél gyengéden megújítja, a rizsből származó fitinsav és az értékes százlevelű rózsa illóolaja együtt halványítják a bőrt.

A halványító arctisztítótejből kellő mennyiséget kell tenyérbe önteni, mindkét tenyeret bekenni és az óramutató járásával azonos irányban felvinni az arcra, nyakra és dekoltázsra, majd leöblíteni.

Érdemes a szöveti folyadékáramlást kis körkörös masszírozással elősegíteni, ajánlatos azt az északi féltekén az óramutató járásával megegyező irányban, míg a déli féltekén azzal ellentétes irányban végezni. Ismert tény, hogy az északi féltekén a folyadékok az óramutató járásával megegyező irányban keringenek, a déli féltekén pedig azzal ellentétes irányban.

Na-lauroamfoacetát Lauroamphoacetate, Forrásvíz, Rózsakivonat, Kamillakivonat, Búzacsírafehérjék és kókuszdió zsírsavak keveréke, Etil-alkohol, Szellőztetett zöld agyag**, Tejsav, Fitinsav, Rose essential oil*, Levendula illóolaj*, Benzoesavgyanta-kivonat, Borbolyakivonat, Xantán***.

*Természetes illóolajok összetevői: Citronellol, Geraniol, Linalool, Limonene.

** Szellőztetett, azaz Napon és levegőn szárított zöld agyag.

***A xantán egy természetes sűrítőanyag.

Brand

Argital