2112 Veresegyház, Fő út 69.
kozmetika: +36 20 292 6757 smink: +36 20 292 3464
kozmetika: matulanyi.veronika@gmail.com smink: szabozitaszabo@gmail.com

Argital regeneráló olaj 125ml

Argital regeneráló olaj 125ml

5 270 Ft

Cikkszám: 2039 Kategória:

Leírás

Regenáló és tápláló hatás. 100 %-ban természetes és tartósítószermentes dinamizált testápoló masszázsolaj. Az Argital regeneráló olaj rozmaring, verbéna, citrom, borsikafű, geránium és pacsuli tiszta esszenciális olajai regenerálják és táplálják a bőrt, stimulálják a szöveteket. Az értékes mandula, olíva, búzacsíra, és jojoba növényi olajok lágyítják és rugalmassá teszik a bőrt.

Kellő mennyiséget a tenyérre juttatni, és a bőrbe körkörös mozdulatokkal bemasszírozni, amíg a regeneráló olaj teljesen beszívódik. Legelőnyösebb közvetlenül fürdés vagy zuhanyozás után alkalmazni, mert ilyenkor a bőr pórusain mélyebbre tud bejutni. Érdemes a szöveti folyadékáramlást kis körkörös masszírozással elősegíteni, ajánlatos azt az északi féltekén az óramutató járásával megegyező irányban, míg a déli féltekén azzal ellentétes irányban végezni. Ismert tény, hogy az északi féltekén a folyadékok az óramutató járásával megegyező irányban keringenek, a déli féltekén pedig azzal ellentétes irányban.

Édesmandulaolaj, olívaolaj, búzacsíraolaj, jojobaolaj, rozmaring illóolaj*, citromverbéna illóolaj*, citrom illóolaj*, borsikafű illóolaj*, geránium illóolaj*, pacsuli illóolaj*, természetes E-vitamin. *Természetes illóolajok összetevői: Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol.

Brand

Argital